By using our services, you agree to our Privacy Policy. Click to accept.

Your Place Or Mine | Officiële trailer | Netflix

Debbie en Peter zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Zij hunkert naar routine met haar zoon in LA en hij houdt van verandering in NY. Wanneer ze een week lang van huis en leven ruilen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen, misschien niet is wat ze echt nodig hebben.

Your Place Or Mine op Netflix, vanaf 10 februari.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
Netflix is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 223 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Leden kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken, altijd en overal. Ze kunnen hun abonnement ook op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Your Place Or Mine | Officiële trailer | Netflix
https://www.youtube.com/@Netflixbenelux

Wanneer beste vrienden en totale tegenpolen Debbie en Peter een week van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven dat de deur naar liefde kan openen.

Share on FacebookShare on TwitterShare on PinterestShare on RedditShare on TumblrShare on VkontakteShare on LinkedinShare on BloggerShare on Telegram
Copy URL
By using our services, you agree to our Privacy Policy.
Alternative random YouTube videos generator: vTomb
Powered by Wildsbet.

YoutuBeRandom © 2023